Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Információk

Üdvözlünk a webáruházunkban! 

 

1.    Termékek minősége: Minden ásványunkat gondosan válogatjuk, hogy biztosítsuk a legmagasabb minőséget. Azonban, mivel természetes ásványokról van szó, előfordulhatnak kisebb szín- és formaváltozások. Értékesítünk festett, utánzat és hőkezelt ásványokat is, de ezt a leírásban feltüntetjük.

2.    Szállítás és csomagolás: A megrendelt termékek szállítása biztonságosan történik, hogy megóvjuk az ásványokat a sérülésektől. Amennyiben a kiszállított termék hibás vagy sérült állapotban érkezne meg, kérjük, jelezze felénk azonnal, hogy a szükséges intézkedéseket megtehessük.

3.    Visszatérítési garancia: Amennyiben nem elégedett a vásárolt ásvánnyal, lehetősége van 14 napon belül visszaküldeni nekünk a terméket eredeti állapotában. A visszaküldés költségeit Önnek kell vállalnia. Miután megérkezett hozzánk a termék és ellenőriztük annak állapotát, visszatérítjük a termék árát.

4.    Szállítás: A csomagot 2-4 napon belül kézhez kapja. Amennyiben hibánkból adódóan hosszabb szállítási idő várható, értesítjük.

Bízunk benne, hogy elégedett lesz a vásárolt ásványokkal, és örömmel szolgáljuk ki Önt a jövőben is. Ha bármilyen további kérdése van, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal!

 

Szép napot kívánok!

Simonné Németh Krisztina

Drágakő-meghatározó

 

Keresés